Η Γιουβέντους ξεκίνησε συνομιλίες για τον Πογκμπά

22/05/2020 | 13:29

 

Δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου ισχυρίζονται ότι η Γιουβέντους ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Μίνο Ραϊόλα για να φέρει τον Πολ Πογκμπά πίσω στο Τορίνο, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «le10sport.com», οι συνομιλίες ξεκίνησαν ύστερα από πολύμηνο «φλερτ» με την ιδέα της επιστροφής.

Ο Πογκμπά δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τη «Γιούβε» και πρόσφατα άφησε να πλανηθεί μια αίσθηση λύπης για τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναντι 105 εκατ. ευρώ, το καλοκαίρι του 2016. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν δεν φαίνεται να είναι πρόθυμες να πληρώσουν για τον Γάλλο μέσο, κι αυτό βάζει τους «μπιανκονέρι» σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση.

Με τον Μίραλεμ Πιάνιτς στην έξοδο και τον Αντριάν Ραμπιό να ακολουθεί, ο Πογκμπά θα ήταν μια συναρπαστική προσθήκη στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 έγινε πρόσφατα 27 ετών, ενώ συνδέθηκε επίσης με μια επιστροφή στη Serie A, αλλά για την Ίντερ.

Ο Πογκμπά είχε μετρήσει 178 εμφανίσεις για τη Γιουβέντους, συνεισφέροντας 34 γκολ και 40 ασίστ.

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή