Euroleague: Για οριστική διακοπή της διοργάνωσης μιλούν οι Λιθουανοί

22/05/2020 | 14:18

 

Δημοσίευμα λιθουανικού σάιτ τονίζει πως για να ξεκινήσει η Euroleague θα πρέπει να ψηφίσουν θετικά και οι 18 ομάδες της διοργάνωσης, κάτι που, σύμφωνα με όσα αναφέρει, είναι αδύνατο.

Όπως αναφέρει το σάιτ basketnews.lt, για να καταστεί εφικτή η συνέχιση της Euroleague θα πρέπει να υπάρξει ομόφωνη απόφαση, δηλαδή να ψηφίσουν υπέρ και οι 18 ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Και ακόμα κι αν οι 11 ομάδες-μέτοχοι της Euroleague ψηφίσουν υπέρ της επανέναρξης, θα πρέπει να δώσουν θετικές ψήφους και οι υπόλοιπες 7 ομάδες που δεν έχουν εγγυημένο συμβόλαιο όπως οι άλλες 11. Κάτι το οποίο, όπως αναφέρει το λιθουανικό σάιτ, θεωρείται αδύνατο.

Υπενθυμίζεται ότι η Εuroleague θα ανακοινώσει την απόφασή της στην έκτακτη γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας (25/5).

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)