Πάτρα: Δωρέα αντιμικροβιακών χρωμάτων στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

22/05/2020 | 11:08

Το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» παρέλαβε δωρεά της εταιρείας VITEX Α.Ε. που αφορά προμήθεια ειδικών πιστοποιημένων αντιμικροβιακών χρωμάτων – Πλαστικό οικολογικό χρώμα Vitex Eco & Οικολογική Ριπολίνη νερού Aquavit Eco – για τη συντήρηση των αιθουσών του νοσοκομείου και τη διαμόρφωση ενός πιο ευχάριστου και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας για το προσωπικό και περίθαλψης για τους ασθενείς.

Η  Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της στην εταιρεία VITEX Α.Ε. για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά της, η οποία θα αναβαθμίσει ουσιαστικά τους χώρους νοσηλείας του νοσοκομείου.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία