Πάτρα: Δωρέα αντιμικροβιακών χρωμάτων στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

22/05/2020 | 11:08

Το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» παρέλαβε δωρεά της εταιρείας VITEX Α.Ε. που αφορά προμήθεια ειδικών πιστοποιημένων αντιμικροβιακών χρωμάτων – Πλαστικό οικολογικό χρώμα Vitex Eco & Οικολογική Ριπολίνη νερού Aquavit Eco – για τη συντήρηση των αιθουσών του νοσοκομείου και τη διαμόρφωση ενός πιο ευχάριστου και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας για το προσωπικό και περίθαλψης για τους ασθενείς.

Η  Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της στην εταιρεία VITEX Α.Ε. για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά της, η οποία θα αναβαθμίσει ουσιαστικά τους χώρους νοσηλείας του νοσοκομείου.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη Διεύθυνση Μεταφορών ΦΩΤΟ

Τραγωδία: Πώς έχασε την ζωή του 49χρονος πατρινός στην Φωκίδα

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής