Ο Κουτσογιαννόπουλος για την αποχώρηση της Μενεγάκη

22/05/2020 | 11:42

Την απόφασή της – την οποία, όπως η ίδια είπε, είχε πάρει από πέρυσι – να απέχει από την τηλεόραση την επόμενη χρονιά ανακοίνωσε χθες η Ελένη Μενεγάκη. Μέσα σε ένα έντονα φορτισμένο κλίμα και με έκδηλη τη συγκίνηση, η παρουσιάστρια εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό τις αποφάσεις που έχει πάρει.

Τα λόγια της συγκινητικά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όλους εκείνους με τους οποίους έχει συνεργαστεί στα 30 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας. «Να αγαπάτε του συνεργάτες μου… όλους τους συνεργάτες μου…» είπε μεταξύ άλλων.

Ένας από τους συνεργάτες της είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ενώ είναι κι επιστήθιοι φίλοι. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος θέλησε χθες μέσα από την εκπομπή να πει δυο λόγια για την Ελένη Μενεγάκη

«Αν προσέξει κανείς το βίντεο που ετοίμασε η Κάλια για εσένα θα δει ότι υπάρχουν κάποια σημεία κλειδιά, που είναι τα χαρακτηριστικά σου και είναι πολύ κομβικά. Δηλαδή αυτό που λέει σχετικά με το μυστήριο που αποπνέεις. Δεν εννοεί η ξανθιά με το βλέμμα το λίγο απόκοσμο. Αυτό που θέλει να πει για το μυστήριο είναι ότι σε καταλαβαίνει μόνο κάποιος που σε ξέρει χρόνια. Κι αυτό γιατί έχεις ένα θεματάκι, είσαι λίγο επιφυλακτική. Θέλεις λίγο τον χρόνο σου. Τα χρόνια σου. Υπάρχει μια ψευδαίσθηση από πλευράς ανθρώπων που βγαίνουν στην τηλεόραση και τηλεθεατών που το εισπράττουν. Νομίζει ο κόσμος ότι ο άνθρωπος που βλέπει είναι αυτό που δείχνει. Αυτό είναι ένα μικρό τρικ, ένα μικρό ταλέντο. Αλίμονο αν δεν βάλεις κομμάτια του εαυτού σου όταν βγαίνεις τόσο συχνά στην τηλεόραση. Στη δική σου περίπτωση αφήνεις κομμάτια του εαυτού σου να βγαίνουν σιγά σιγά. Εγώ που σε ξέρω το εκτιμώ πολύ με τα χρόνια. Γιατί όταν γνωριστήκαμε ήμασταν δύο άγνωστοι. Δεν ήξερε κανείς τίποτα. Σιγά σιγά όμως εκτιμάει κανείς κάποια πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται να τα λέει σε όλον τον κόσμο. Επειδή σε ξέρω τόσα χρόνια σε έχω εκτιμήσει γι’ αυτό που δεν φαίνεται…», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, έκανε και ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, την ώρα της ανακοίνωσης με χιουμοριστική διάθεση. «Τελικά, θα πάρουμε μαζί σύνταξη ή…;» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε μία κοινή τους φωτογραφία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!