Γουλβς – Ολυμπιακός: Στις 12 Αυγούστου και σε ουδέτερο γήπεδο;

22/05/2020 | 09:24

 

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η ρεβάνς των ερυθρόλευκων με την αγγλική ομάδα να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα.

Ολυμπιακός και Γουλβς είχαν μείνει στο 1-1 στο Καραϊσκάκη και οι λογαριασμοί έμειναν ανοιχτοί για το δεύτερο παιχνίδι. Κι από τη στιγμή που ήρθε ο κορονοϊός, χάθηκε κάθε σιγουριά σε ό,τι αφορά το πότε θα γίνει αυτή η ρεβάνς και υπό ποιες συνθήκες.

Το… μυστήριο παραμένει, για να είμαστε ειλικρινείς, αλλά διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν θέλουν τελικά το ματς να διεξάγεται στις 12 Αυγούστου. Αυτή, τουλάχιστον, είναι η ημερομηνία που δίνουν αμερικανικά δίκτυα σε ό,τι αφορά την επιστροφή του Europa League με τη διεξαγωγή των δεύτερων αγώνων για τη φάση των «16».

Ενα από αυτά, όπως προαναφέραμε, είναι αυτό ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τους «λύκους», το οποίο μπορεί και να γίνει σε ουδέτερη έδρα. Είναι κι αυτό ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποφασιστεί Final-4 ή Final-8 με όλα τα παιχνίδια στην Αθήνα.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)