Γώγος: Να ετοιμάζονται τα νησιά για τουρίστες με κρούσματα

Ο Πατρινός καθηγητής παθολογίας – λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας  στην τηλεόραση ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι τα νησιά θα πρέπει να είναι έτοιμα σε περίπτωση κρουσμάτων κορωνοϊού.

Όπως είπε «μερικά νησιά είναι έτοιμα – ειδικά τα μεγάλα- τα υπόλοιπα χρειάζονται αναπροσαρμογή, χρειάζεται κάποια διαδικασία να προετοιμαστούν ώστε σε μεγάλα κέντρα υγείας να στελεχωθούν, να υπάρχουν γρήγορα τέστ σε περίπτωση κρουσμάτων και κυρίως να υπάρχει δυνατότητα αερομεταφορών ώστε να αντιμετωπστεί άμεσα».

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί η Ελλάδα θα φορτωθεί και με τουρισμό πολύ και θα παρακολουθείται με κιάλια αυτή την εποχή», προσθέτει.

Παράλληλα υπογραμμίζει πως «πολλές κλινικές covid μένουν χωρίς ασθενείς. Mετά από 74 μέρες με δραματικές συνθήκες έχουμε μόνο έναν ασθενή στην Πάτρα 

Ωστόσο, όπως ο ίδιος τονίζει δεν έχουμε τελειώσει με τον κορωνοϊό. «Είναι απλά σε ύφεση όπως έχει ύφεση και όλη η ΕΕ, υπάρχουν όμως ακόμα κρούσματα και γι΄ αυτό είμαστε σε επιφυλακή», σημειώνει ο ίδιος.

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Παρέμβαση Κασσελάκη για τον 18χρονο Μάριο – Ιταλοί αυτοδιοικητικοί στο πλευρό της μητέρας του