Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί από την τηλεόραση

Το τρυφερό μήνυμα της παρουσιάστριας στους διαδικτυακούς της φίλους

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης επιβεβαίωσε αυτό που σιγοψυθιριζόταν το τελευταίο διάστημα, ότι αποχωρεί από την τηλεόραση.

Με λόγια συγκινητικά και βγαλμένα από την καρδιά της, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στους τηλεθεατές και ουσιαστικά τους αποχαιρέτησε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εσείς στη δική μου καρδιά είστε ψηλά. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν, όπως κάνω κάθε χρόνο… Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν. Γιατί είναι μια ευκαιρία και για εμένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα… πράγματα απλά… αυτό που δεν έζησα… αυτό που δεν γεύτηκα… Αυτό που ξέρω είναι ότι οι σκέψεις μου έχουν πάει μέχρι την επόμενη σεζόν… θέλω την επόμενη χρονιά να είμαι ελεύθερη… κι ελπίζω να τα ξαναπούμε… θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου… όλους τους συνεργάτες μου τους αγαπώ τους έχω μέσα στην καρδιά μου… ήμουν τυχερή…»

Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής της στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με τέσσερις μόνο λέξεις απέστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. «Πάντα θα είμαστε μαζί...» έγραψε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης