Σπυροπούλου: Τα τραγούδια που αφιέρωσε σε Μητσοτάκη, Κικίλια και Χαρδαλιά

21/05/2020 | 21:44

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφιέρωσε με τη βοήθεια του Γρηγόρη, κάποια τραγούδια σε πρόσωπα της επικαιρότητας, μεταξύ των οποίων ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στον Πρωθυπουργό αφιέρωσε το τραγούδι της Ελένης Τσαλιγοπούλου, “Δεν μας συγχωρώ”, ενώ στον Βασίλη Κικίλια αφιέρωσε το τραγούδι της Άννας Βίσση, “Σιγά”, καθώς ο στίχος λέει σιγά μην αρρωστήσω. Το τραγούδι “χωρίς το μωρό μου” είναι αυτό που επέλεξε για τον Νίκο Χαρδαλιά, γιατί βρίσκεται παντού. Έψαξα και το Instagram του, μπήκα σε αυτή την διαδικασία αν και δεν είναι το στυλ μου. Μετά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έδειξε μια φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να σχολιάζει ότι τα έχει κάνει λίγο μπερδεμένα.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ