MasterChef: Η δημόσια συγγνώμη της Ντέμης στην Κατερίνα – ΒΙΝΤΕΟ

21/05/2020 | 20:39

Η Ντέμη Γεωργίου ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την πρώην συμπαίκτριά της στο MasterChef 4, Κατερίνα Λένη. Η vegan μαγείρισσα του διαγωνισμού μαγειρικής αναφέρθηκε επίσης και στα σχόλια της Κατερίνα για τα φυτικά σαλάμια.

«Δεν θέλω να σταθώ σε τίποτα τέτοιο. Ήταν μια άτυχη στιγμή που η Κατερίνα κάτι μπορεί να είδε λάθος ή να έφαγε εκείνη φυτικά σαλάμια. Όπως και να έχει, δεν πιστεύω ότι το έκανε από κακία, ούτε ότι ήθελε να εκθέσει εμένα και το εστιατόριό μου. Έπαθα ένα σοκ αλλά τι να κάνουμε; Ό,τι θέλει μπορεί να λέει ο καθένας», είπε η Ντέμη.

«Το “κομμώτρια” είναι ένας τίτλος που μπορεί να είναι το επάγγελμά της. Δεν το είπα σε καμία περίπτωση άσχημα. Δεν το είπα για να νιώσει άσχημα. Απλά θεώρησα ότι σε έναν μαγειρικό διαγωνισμό, εμείς βγήκαμε πιο πολύ να δείξουμε τη μαγειρική μας πορεία και ο Διονύσης με την Κατερίνα ήταν λίγο πιο ερασιτέχνες. Δεν ήθελα να ακουστεί άσχημα, ούτε να νιώσει η κοπέλα άσχημα, σε καμία περίπτωση. Αν την έχω στεναχωρήσει ζητάω συγγνώμη», ήταν τα λόγια της Ντέμης.

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Η ώρα της δικαίωσης για τις οικογένειες του 20χρονου Γιάννη και του 18χρονου Γιώργου – Το τροχαίο που “πάγωσε” το πανελλήνιο