Ο κορονοϊός απειλεί και τα Όσκαρ του 2021

21/05/2020 | 19:36

 

Οι συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού θα επηρεάζουν, καθώς φαίνεται, τη ζωή του πλανήτη για πολύ καιρό ακόμη. Με βάση αυτή την παραδοχή οι διοργανωτές Όσκαρ  προβληματίζονται από τώρα σχετικά με το μέλλον της επόμενης τελετής απονομής που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Φεβρουαρίου του 2021 και σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety είναι πολύ πιθανόν να αναβληθεί.

«Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε ποιο θα είναι το τοπίο. Ξέρουμε ότι θέλουμε να τιμήσουμε την κινηματογραφική τέχνη, αλλά δεν ξέρουμε ποια ακριβώς μορφή θα πάρει αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ο πρόεδρος της Ακαδημίας Ντέιβιντ Ρούμπιν, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Το βασικό πρόβλημα είναι πως, κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω κορωνοϊού, αναβλήθηκαν οι πρεμιέρες πολλών ταινιών. Η Ακαδημία, βέβαια, απέσυρε, προσωρινά, από τον κανονισμό της, την προυπόθεση να οι υποψήφιες για Όσκαρ ταινίες να έχουν προβληθεί στους κινηματογράφου τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από το τέλος του έτους. Είναι, όμως, τόσες πολλές οι ανατροπές που έχουν φέρει τα πάνω κάτω τόσο στην κινηματογραφική βιομηχανία όσο και στον πιο λαμπρό θεσμό τους.

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)