Μεταμόρφωσε το denim παντελόνι σου στην πιο στυλάτη midi φούστα

 

Το denim υπάρχει σε κάθε εκδοχή του σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα. Παντελόνι, πουκάμισο, jacket ή φούστα, η denim λατρεία δε σταματά πουθενά. Πολλές φορές, όμως, η υπερκαταναλωτική μανία μάς κάνει να έχουμε άπειρα τζιν παντελόνια σε σημείο που δεν προλαβαίνουμε να τα φορέσουμε.

Αν κι εσύ διαβάζοντας αυτές τις γραμμές αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, υπάρχει λύση να μη μένει «άπραγο» το denim παντελόνι που επιλέγεις πιο σπάνια στις εμφανίσεις σου. Μπορείς να το μετατρέψεις στην πιο στυλάτη denim φούστα χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι και μια κόλλα.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά, κόβεις τα παντζάκια από την εσωτερική πλευρά μέχρι και τον καβάλο. Στη συνέχεια, τα κόβεις στη μέση μετατρέποντας το παντελόνι σε βερμούδα και τέλος, στο κενό που έχει δημιουργηθεί τοποθετείς τα κομμάτια που έχεις κόψει χρησιμοποιώντας κόλλα ή ράβοντάς τα.

Να είσαι σίγουρη ότι ακόμα μία denim φούστα (αν ήδη έχεις μια στην γκαρνταρόμπα σου) θα σου φανεί πολύ χρήσιμη, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείς να τη συνδυάσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, άλλωστε. Φόρεσέ τη με oversized logo T-shirt και sneakers για τις πιο casual εμφανίσεις σου ή με ένα floral puff-sleeved top και square sandals για να βγεις για ποτό με τις φίλες σου και ένα είναι το σίγουρο: ότι θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια για το στυλ σου!

Καλή θέαση και καλή επιτυχία!

 

 

Διαβάστε επίσης