Αγγελική Ηλιάδη: «Mε τον Σάββα είμαστε οικογένεια αλλά δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης»

21/05/2020 | 16:48

 

Το πρωί της Πέμπτης η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διάσημα της καραντίνας, αποκαλύπτοντας πώς πέρασε.«Κατά τη διάρκεια της καραντίνας πήρα τουλάχιστον 6-7 κιλά, αλλά μετά τα έκοψα όλα και ξεκίνησα διατροφή και γυμναστική.

Το πρώτο πράγμα που έκανα μετά την καραντίνα ήταν να δω τους δικούς μου ανθρώπους και… να φτιάξω τα νύχια μου.

Ήταν πολύ ωραία που πέρασα την καραντίνα με τα παιδιά μου και με τον πρώην μου. Αν ήμουν μόνη μου θα ήταν πιο δύσκολο και ψυχολογικά και να διαχειριστώ την κατάσταση με τα παιδιά.

Ο Σάββας είχε έρθει με άδεια (από τη Σαουδική Αραβία), μετά προέκυψε η καραντίνα και μείναμε μαζί. Δεν έχει επιστρέψει ακόμη, τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει. Είναι διαφορετική η σχέση μου τώρα με τον Σάββα, από ό,τι ήταν όταν ήμασταν μαζί. Αγαπιόμαστε γιατί είμαστε και πάντα θα είμαστε οικογένεια. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας και οι δύο».

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα