"Εφυγε" από τη ζωή ο Σπύρος Γεωργίου (Τσιπίας) - Ένας από τους παλαιότερους μπάρμαν της πόλης - Το "αντίο" του Κοτοπούλη - ΦΩΤΟ

"Εφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Σπύρος Γεωργίου (Τσιπίας) πολύ γνωστός στην Πάτρα, από τους παλαιότερους μπάρμαν.

Εδώ με τον Γαβρίλη Χαραζίδη

Ο οποίος μάλιστα ήταν και δάσκαλος για πολλούς σημερινούς επαγγελματίες του χώρου. Εργάστηκε στην Flashdance και στον Διονυσο, στην Arena, την Καλκούτα, την Banana, στο Mamos, και πριν δέκα χρόνια στην ντισκοτέκ Jackie O του αγαπημένου του φίλου Γαβρίλη Χαραζίδη (φωτό). Ο Σπύρος Γεωργίου είχε μία κόρη, την Δάφνη Γεωργίου η οποία ζει και εργάζεται στην Γαλλία.

Το "αντίο" του Γιώργου Κοτοπούλη: 

RIP Καλό ταξίδι Σπύρο Τσιπία.Σε Ευχαριστω για όλα τα χρόνια που περάσαμε μαζί από, Monopoly,Banana Moon,Arena,Abya Yala,
Calcuta,Μαμος,,Up Town σε Πάτρα & Περού,Orient Express...τι να πρωτοθυμηθώ..Τα καρναβάλια στην Arena,τα ταξίδια & τα ξυδια στον Αμαζονιο,τις απίστευτες νύχτες στο Rio de Janeiro; Μέγας δάσκαλος για νέους στο επάγγελμα μας.Με μεγάλη ευαισθησία στα νέα παιδιά στο ξεκίνημά τους.Ειδικα οι πρωτοβγαλτοι είχαν την απόλυτη προσοχή του ακόμα & σαν πελάτες.Ενα τέταρτο του αιώνα μαζι, απορώ ακόμα πως με άντεξες.Η κόρη σου η Δάφνη έρχεται από τη Γαλλία για να σε απόχσιρετησειι.Φιλε Σπύρο να είναι ελαφρύ το χωμα που θα σε σκεπάσει.Ειμαι σίγουρος ότι ακόμα & από εκεί επάνω θα μας προσεχείς όπως έκανες πάντα.
*Φωτογραφία από Ρεβεγιο Χριστουγέννων στη Arena

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ