Ο Θησέας Πατρών επέστρεψε στις προπονήσεις

21/05/2020 | 14:53

 

Παρότι μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις, δεν θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα της  Β΄ Εθνικής ανδρών της ΕΣΠΕΠ, εν τούτοις οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Θησέα Πατρών την Τέταρτη (20/5),  επέστρεψαν σε ρυθμούς προπόνησης.

Το ραντεβού ανάμεσα στον έμπειρο προπονητή Αρη Αγγελόπουλο και τους παίκτες είχε δοθεί σε ανοιχτό χώρο, στην περιοχή της Πλαζ όπου έγινε προπόνηση τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχει ανακοινώσει η ΓΓΑ.

Η Πατρινή ομάδα αφήνοντας πίσω της την απραξία λόγω των συνθηκών με την πανδημία, ξεκινά πλέον ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων προκειμένου οι παίκτες να επανέλθουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»