Ο Θησέας Πατρών επέστρεψε στις προπονήσεις

21/05/2020 | 14:53

 

Παρότι μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις, δεν θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα της  Β΄ Εθνικής ανδρών της ΕΣΠΕΠ, εν τούτοις οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Θησέα Πατρών την Τέταρτη (20/5),  επέστρεψαν σε ρυθμούς προπόνησης.

Το ραντεβού ανάμεσα στον έμπειρο προπονητή Αρη Αγγελόπουλο και τους παίκτες είχε δοθεί σε ανοιχτό χώρο, στην περιοχή της Πλαζ όπου έγινε προπόνηση τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχει ανακοινώσει η ΓΓΑ.

Η Πατρινή ομάδα αφήνοντας πίσω της την απραξία λόγω των συνθηκών με την πανδημία, ξεκινά πλέον ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων προκειμένου οι παίκτες να επανέλθουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Τι θα συμβεί στο μυαλό της γάτας σας αν της νιαουρίσετε