Ο Κασιδιάρης ιδρύει κόμμα

21/05/2020 | 13:02

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε ότι ιδρύει δικό του κόμμα.

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν μετέχει πλέον στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, διότι η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση δεν έγινε αποδεκτή. Έγιναν εκτενείς συζητήσεις, αλλά δυστυχώς υπήρξε απόλυτη διαφωνία».

Αυτό αναφέρει ο ίδιος ο πρώην βουλευτής της ΧΑ σε διάγγελμά του για την« ίδρυση νέου κόμματος Ελλήνων», το οποίο ανέβασε στο κανάλι του youtube.

«ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ! Οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση ενός σύγχρονου εθνικού κόμματος, όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη» αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενο που συνοδεύει το διάγγελμά τού.

Όπως προαναγγέλλει, «δημιουργούμε ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του Ελληνισμού, με πρώτο αντικειμενικό σκοπό να υπάρχει στην επόμενη βουλή μία αληθινή εθνική αντιπολίτευση».

Σε βίντεο που δημοσιοποίησε, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση ενός σύγχρονου εθνικού κόμματος, όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος μπασκετμπολίστας της Μονακό

Το άγνωστο πρόστιμο των 80 ευρώ – Τι δεν πρέπει να έχετε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου

Ο Μάρκο Ρούμπιο θα λάβει μέρος στην ανεπίσημη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ για τον τερματισμό του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας

Παναθηναϊκός για Ζέκα: «Ένας από εμάς – Δεν λέμε αντίο, αλλά ευχαριστώ»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμαζόμαστε να κυβερνήσουμε»

Γ. Σάαρ: Το Ισραήλ αποδέχεται πλήρως το σχέδιο του προέδρου Τραμπ για την αποστολή βοήθειας στη Γάζα

Super League: Άλλαξε ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, λόγω τραυματισμού του Μπριχ

Το μήνυμα της Αφρικής στον κόσμο: Θέλετε να γίνετε μέρος του επόμενου οικονομικού θαύματος;