Μαριάπα: «Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι έχω κορονοϊό»

 

Σοκαρισμένος δήλωσε πως έμεινε ο αμυντικός της Γουότφορντ, Άντριαν Μαριάπα, αφότου πληροφορήθηκε πως είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, έχοντας ακολουθήσει αυστηρά τις κοινωνικές αποστάσεις και μην έχοντας κανένα απολύτως σύμπτωμα.

Η Premier League ανακοίνωσε την Τρίτη (19/05) ότι έξι άνθρωποι από τρεις διαφορετικές ομάδες της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, μετά από δείγμα που πάρθηκαν από 748 άτομα. Τα τρία από τα έξι αφορούσαν την ομάδα της Γουότφορντ.

«Από τότε που έλαβα το θετικό αποτέλεσμα, την Τρίτη (19/05), "έσπασα το κεφάλι μου" για να βγάλω άκρη πώς ήταν δυνατό να έχω τον ιό» τόνισε ο 33χρονος Μαριάπα, στην «Telegraph».

«Ήταν μία μεγάλη έκπληξη, διότι πραγματικά δεν έβγαινα από το σπίτι, εάν εξαιρέσει κανείς μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης και όταν πηγαίναμε βόλτα με τα παιδιά. Η προσωπική μου ζωή είναι πολύ ήσυχη, οπότε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως κόλλησα. Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, δεχόμαστε φαγητά και πράγματα με τη διαδικασία του ντελίβερι, οπότε αυτό ίσως είναι ένας λόγος, και η σύντροφός μου πήγε στο σούπερ μάρκετ λίγες φορές» πρόσθεσε ο έμπειρος παίκτης.

Ο Μαριάπα, ο οποίος θα πρέπει να μπει σε καραντίνα για 7 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες της Premier League, τόνισε ότι βρισκόταν στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του και πως περιμένει με αγωνία να επιστρέψει στις προπονήσεις. «Ένιωθα, όπως πάντα, ότι ήμουν σε άριστη φυσική κατάσταση, ίσως στην καλύτερη, διότι εργάζομαι πολύ σκληρά. Ακολουθούσα το πρόγραμμα προπόνησης και δεν κουραζόμουν, ούτε ένιωθα άρρωστος ή κάτι άλλο».

Διαβάστε επίσης