Πώς να αποθηκεύσετε σωστά το νυφικό σας

Το πιο ακριβό κομμάτι της ντουλάπας σας θέλει προσοχή

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να αποθηκεύεσετε το νυφικό σας, το πιο ακριβό δηλαδή κομμάτι της ντουλάπας σας; Σίγουρα μια απορία που αρκετές θα έχετε, αν αγοράσατε και δεν νοικιάσατε το νυφικό σας για μία από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε έρευνα σχετικά με το αν το καθαριστήριό σας είναι έμπειρο στο να διαχειρίζεται τόσο εκλεκτά υφάσματα. Μην ξεχνάτε ότι δεν έχουν όλα τα καθαριστήρια την ίδια εμπειρία επί του θέματος.

Το δεύτερο βήμα, στην ουσία το πρώτο μετά τον γάμο ακριβώς, είναι να πάτε το νυφικό σας στο καθαριστήριο. Μην αφήσετε τους όποιους λεκέδες να μείνουν παραπάνω μέρες πάνω στο φόρεμά σας, καθώς υπάρχει σημαντική πιθανότητα να μην βγουν καλά.

Αποφύγετε να αποθηκεύσετε το νυφικό σας με την πλαστική σακούλα του καθαριστηρίου, καθώς μπορεί να επηρεάσει το χρώμα του φορέματος και να του προσδώσει μια πιο κίτρινη απόχρωση.

Τέλος, μία φορά τον χρόνο βγάζετε το νυφικό από την ντουλάπα. Πέραν από τους συναισθηματικούς λόγους που θα σας οδηγήσουν να κάνετε κάτι τέτοιο, τα υφάσματα πρέπει να αερίζονται και να αναπνέουν.

Διαβάστε επίσης