Δυτική Αχαϊα: Χαμός από τους γάμους Ρομά

 

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Ν. Μυλωνάς προς τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας και στον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας ζητά άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες για την εφαρμογή των μέτρων κοινής ησυχίας στην Κ Αχαΐα.

 Η επιστολή αυτή έγινε με αφορμή τα  γεγονότα που έλαβαν χώρα την Κυριακή 17/05/2020 στην Κάτω Αχαΐα δημιουργώντας σοβαρότατα κυκλοφοριακά προβλήματα και διατάραξη της κοινής ησυχίας κατά το γαμήλιο γλέντι στην συνοικία των ρομά με συνέπεια να αναστατωθεί η ζωή της πόλης.

Την περίοδο που διανύουμε επίκειται η διενέργεια των πανελλαδικών εξετάσεων και η ησυχία στην πόλη είναι αναγκαία όσο ποτέ, τόνισε ο Δήμαρχος, ο οποίος ζητά από το αστυνομικό τμήμα Κάτω Αχαΐας την εφαρμογή του νόμου και από τους δημότες να σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας και να αποφευχθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον. Η Δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη και θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ομαλή λειτουργία της  πόλης.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Τι θα συμβεί στο μυαλό της γάτας σας αν της νιαουρίσετε