Πάτρα: Παζάρι για τη στήριξη της Κοινο_Τοπίας

ΟΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ

Η Επιτροπή εκδηλώσεων της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr θέλοντας να ενισχύσει τις προσπάθειες της οργάνωσης που στόχο έχουν τη στήριξη της λειτουργίας του νέου στεκιού για τις δραστηριότητες του συλλόγου διοργανώνει παζάρι στο νέο πολυχώρο της οργάνωσης Καραϊσκάκη 153, ισόγειο (μεταξύ Πατρέως και Γεροκωστοπούλου).

Το παζάρι θα είναι ανοιχτό κατά τις μέρες και ώρες που η γραμματεία δέχεται κοινό δηλαδή Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11πμ-2μμ και Πέμπτη, Παρασκευή 7-9μμ η δε λειτουργία του θα διέπεται από τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν δοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Στο παζάρι θα βρείτε εκατοντάδες βιβλία όλων των ειδών, άλλα αχρησιμοποίητα και άλλα από δεύτερο χέρι, γκραβούρες, τουριστικούς οδηγούς, χειροποίητες καρφίτσες για γυναίκες και περίτεχνα ζωγραφισμένες κολοκύθες προσφορά της Μαρίας Σκούταρη, χειροποίητα αντικείμενα decoupage προσφορά της Λαμπρινής Λυμπερτάδου, ζωγραφικά έργα προσφορά της Ευαγγελίας Γουρζή, χειροποίητα αντικείμενα και κοσμήματα από τη φυλή των Καλλάσσα, έργα παραδοσιακής τέχνης από Μεξικό και Πακιστάν, cd και dvd από δεύτερο χέρι, κονκάρδες, διακοσμητικά κ.α.

Για όσους θα ήθελαν να στηρίξουν την προσπάθεια μπορούν να προσφέρουν οτιδήποτε το ιδιαίτερο έχουν ή μπορούν να κατασκευάσουν, ιδίως χειροποίητα, βρώσιμα και πόσιμα... αφού έρθουν πρώτα σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο για το παζάρι Σταύρο Φραγκάκη στο 2610.622250

Ταυτόχρονα με το παζάρι για τους προσερχόμενους θα υπάρχει η δυνατότητα να περιηγηθούν και να γνωρίσουν το νέο στέκι της οργάνωσης, οι νέοι φίλοι να μάθουν για το έργο και τις ενέργειες της Κοινο_Τοπίας και τέλος για όσους θα ήθελαν, να καταθέσουν προτάσεις για μελλοντικές δράσεις.

Για όλα αυτά η Κοινο_Τοπία σας περιμένει με θετική σκέψη και αισιοδοξία στη νέα κανονικότητα που βιώνουμε και ελπίζουμε κατά τη διάρκεια της να είμαστε ευρηματικοί, δημιουργικοί μα πάνω από όλα να λειτουργήσουμε με ομαδικό πνεύμα.

 

Διαβάστε επίσης