Πάτρα: Απολυμάνθηκαν χώροι του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου – ΦΩΤΟ

22/05/2020 | 10:30

Απολύμανση της αίθουσας σεμιναρίων του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, η οποία χρησιμοποιείται και για την φιλοξενία μέρους των δραστηριοτήτων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, πραγματοποίησε  σήμερα (Τρίτη)  πιστοποιημένο συνεργείο, στο πλαίσιο των συνεχών ενεργειών του Πολιτιστικού Οργανισμού, για τη λήψη προληπτικών μέτρων, τα οποία αποσκοπούν στην προστασία από τον covid-19 , του προσωπικού του και των πολιτών που επισκέπτονται τις δομές του.

Το συνεργείο προχώρησε και σε απολύμανση αιθουσών του 7ου δημοτικού σχολείου όπου επίσης φιλοξενούνται δραστηριότητες του Δημοτικού Ωδείου Πατρών.

100093126_1163634797324908_659834511424487424_n.jpg

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε απολύμανση του πενταόροφου κτιρίου της Δημοτικής Μουσικής, στην οδό Αγίου Διονυσίου,  στο οποίο στεγάζονται η Μπάντα και η Μπαντίνα, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» και τμήματα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών καθώς και το κτίριο του Πολιτιστικού Οργανισμού στην Ακτή Δυμαίων 50 , όπου στεγάζονται οι κεντρικές υπηρεσίες.

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα