Πάτρα: Απολυμάνθηκαν χώροι του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου – ΦΩΤΟ

22/05/2020 | 10:30

Απολύμανση της αίθουσας σεμιναρίων του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, η οποία χρησιμοποιείται και για την φιλοξενία μέρους των δραστηριοτήτων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, πραγματοποίησε  σήμερα (Τρίτη)  πιστοποιημένο συνεργείο, στο πλαίσιο των συνεχών ενεργειών του Πολιτιστικού Οργανισμού, για τη λήψη προληπτικών μέτρων, τα οποία αποσκοπούν στην προστασία από τον covid-19 , του προσωπικού του και των πολιτών που επισκέπτονται τις δομές του.

Το συνεργείο προχώρησε και σε απολύμανση αιθουσών του 7ου δημοτικού σχολείου όπου επίσης φιλοξενούνται δραστηριότητες του Δημοτικού Ωδείου Πατρών.

100093126_1163634797324908_659834511424487424_n.jpg

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε απολύμανση του πενταόροφου κτιρίου της Δημοτικής Μουσικής, στην οδό Αγίου Διονυσίου,  στο οποίο στεγάζονται η Μπάντα και η Μπαντίνα, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» και τμήματα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών καθώς και το κτίριο του Πολιτιστικού Οργανισμού στην Ακτή Δυμαίων 50 , όπου στεγάζονται οι κεντρικές υπηρεσίες.

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Θλίψη και στη Ζάκυνθο για τον ξαφνικό χαμό της γλυκιάς Εύης από την Πάτρα – Τριήμερο πένθος στα σχολεία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χειροπέδες σε 64χρονη Πατρινή που πλαστογραφούσε υπεύθυνες δηλώσεις για να εξυπηρετεί πολίτες σε Διεύθυνση Συγκοινωνιών