Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης σε Ρίο, Άγιο Βασίλειο, Δρέπανο και Αραχωβίτικα – ΦΩΤΟ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του τεχνικού της προγράμματος η ΔΕΥΑΠ, προχωρά σε αντικατάσταση παλαιών και προβληματικών δικτύων ύδρευσης από αμιαντοσωλήνες, σιδηροσωλήνες και PVC, με αγωγούς πολυαιθυλενίου.

Αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται, το τμήμα κατά μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδού  Πατρών-Αθηνών, στους οικισμούς Ρίο, Ακταίο, Άγιο Βασίλειο, Αραχωβίτικα και Δρέπανο, συνολικού μήκους 6,5 χιλιομέτρων.

Τα νέα αυτά δίκτυα σε συνδυασμό και με την κατασκευή του έργου «Διαχείριση Πιέσεων – Διαρροών – Τηλεδιοίκηση Α’ και Γ’ Τομέων» το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, θα συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας του νερού, αλλά και των υδραυλικών χαρακτηριστικών του, καθώς και στην μείωση των διαρροών του δικτύου διανομής.

 

Συνεργασία με την Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ο Κασσελάκης: «Θα γίνουμε ο δημοκρατικός τους εφιάλτης»

Fitch και Scope ολοκληρώνουν τον γύρο αξιολογήσεων της ελληνικής οικονομίας

Φωκίων Ζαΐμης: Μεταξύ συναδέλφων…

Δυτ. Ελλάδα: Δικυκλιστής στο νοσοκομείο από σύγκρουση με ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Άκαιροι πανηγυρισμοί

Πάτρα: Μια παιδική χαρά για …κλάματα – ΦΩΤΟ

Μητσοτάκης: Τα δύο επαναστατικά αυτονόητα για το δημόσιο

Αυλαία σε ΟΑΚΑ και Τούμπα για τα playoffs της Super League