Άγγελος Τσιγκρής: «Δικαιώνεται ο αγώνας για τα Πειραματικά σχολεία της Πάτρας...»

 

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στην ακύρωση της πρόβλεψης για μετατροπή των πειραματικών σχολείων του Πανεπιστημίου Πατρών σε πρότυπα. 

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής είχε καταθέσει στις 15.5.2020 ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αριθμός Πρωτοκόλλου Ερώτησης: 6517/2020) για τη διατήρηση των σχολείων του Πανεπιστημίου Πατρών ως πειραματικές μονάδες, 

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Τσιγκρής στην ερώτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Tα σχολεία του Πανεπιστημίου Πατρών (Νηπιαγωγείο, διθέσιο Δημοτικό και οκταθέσιο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο) θα πρέπει να παραμείνουν ως Πειραματικές μονάδες». 

Ο Άγγελος Τσιγκρής ρωτούσε την αρμόδια Υπουργό, σε ποιες ενέργειες θα προβεί με σκοπό τη διατήρηση των σχολείων του Πανεπιστημίου Πατρών ως πειραματικές μονάδες. 

Οι τελευταίες εξελίξεις δικαιώνουν τον Αχαιό βουλευτή, ο οποίος με τη σειρά του ευχαριστεί δημόσια την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε και την ικανοποίηση ενός δίκαιου αιτήματος της εκπαιδευτικής κοινότητας του νομού μας._

Διαβάστε επίσης