5+1 προτάσεις για να φορέσεις σωστά το καλοκαιρινό σου σακάκι

Παλαιότερα θα βλέπαμε αρκετά συχνά ένα σακάκι να αποτελεί μέρος μιας σχολικής στολής, είτε μέρος μιας ενδυμασίας εργασίας. Με το πέρασμα του χρόνου όμως το αγαπημένο blazer έχει βρει τη θέση του στις γυναικείες ντουλάπες αλλά και στις καρδιές μας. Και όχι άδικα…

Δεν είναι λίγες οι celebrities, οι influencers αλλά και οι σιδηρές κυρίες της βιομηχανίας της μόδας που επιλέγουν το σακάκι σχεδόν για κάθε περίσταση, όπως ένα brunch, ένα επαγγελματικό ραντεβού ή ακόμη και στη νυχτερινή έξοδο.

Αν δεν έχεις ήδη τουλάχιστον ένα blazer στην γκαρνταρόμπα σου, θα πρέπει να είναι άμεσα η επόμενή σου αγορά. Συνδυάζεται με τα πάντα και μπορεί να σε κρατήσει στιλάτη όλη μέρα από το πρωί στο γραφείο ως το μπαρ που θα απολαύσεις τα cocktail σου με φίλες ή συναδέλφους.

Στην αγορά υπάρχουν σακάκια σε διάφορα χρώματα, μήκη και υφές. Ιδανικά για αυτή την περίοδο και τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου είναι τα blazer σε έντονο ή παστέλ χρώμα καθώς και τα tweed σακάκια. Μην διστάσεις να επενδύσεις σε αυτά αφού θα δώσουν έξτρα στυλιστικούς πόντους στην εμφάνισή σου και θα την απογειώσουν.

Σου δίνουμε 5+1 προτάσεις για να φορέσεις το σακάκι και να εντυπωσιάσεις τα πλήθη.


1) Με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι.

2) Σαν φόρεμα

3) Για τις βραδινές εμφανίσεις σου.

4) Με το αγαπημένο σου τοπ για κομψές, πρωινές εμφανίσεις.

5) Σαν κοστούμι για επαγγελματικό ραντεβού ή στη βόλτα.

6) Με ένα bustier για σέξι αλλά προσεγμένες εμφανίσεις.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ