Ιταλός χάκερ «πέθανε» τον Σαρτζετάκη σε ψεύτικο προφίλ Γεραπετρίτη

18/05/2020 | 17:42

Στο στόχαστρο του γνωστού Ιταλού φαρσέρ-δημοσιογράφου, Τομάσο Ντεμπενεντέτι, μπήκε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης. Ο γνωστός για τις ψεύτικες ειδήσεις που δημοσιεύει και προκαλεί χαμό φαρσέρ επιστράτευσε, ώστε να γίνει πιστευτός, ένα ψεύτικο προφίλ του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη.

Στο πρώτο tweet που «έβγαλε στον αέρα» και συνόδευε με μια φωτογραφία του Χρήστου Σαρτζετάκη έκανε γνωστή την είδηση του «θανάτου» γράφοντας πως «η ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει τον θάνατο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Χρήστου Σαρτζετάκη» ενώ στη συνέχεια, σε επόμενο τιτίβισμα έγραφε «Χ. Σαρτζετάκης (1929-2020)».

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος