Ιταλός χάκερ «πέθανε» τον Σαρτζετάκη σε ψεύτικο προφίλ Γεραπετρίτη

18/05/2020 | 17:42

Στο στόχαστρο του γνωστού Ιταλού φαρσέρ-δημοσιογράφου, Τομάσο Ντεμπενεντέτι, μπήκε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης. Ο γνωστός για τις ψεύτικες ειδήσεις που δημοσιεύει και προκαλεί χαμό φαρσέρ επιστράτευσε, ώστε να γίνει πιστευτός, ένα ψεύτικο προφίλ του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη.

Στο πρώτο tweet που «έβγαλε στον αέρα» και συνόδευε με μια φωτογραφία του Χρήστου Σαρτζετάκη έκανε γνωστή την είδηση του «θανάτου» γράφοντας πως «η ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει τον θάνατο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Χρήστου Σαρτζετάκη» ενώ στη συνέχεια, σε επόμενο τιτίβισμα έγραφε «Χ. Σαρτζετάκης (1929-2020)».

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ