Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές

 

Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για μειώσεις μισθών και συντάξεων, επαναλαμβάνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Μιλώντας στον Θέμα 104,6 ο υπουργός Εσωτερικών σημειώνει ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχεδιασμό για μειώσεις σε μισθούς του Δημοσίου και συντάξεις και στρέφει τα βέλη του κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζοντας ότι η «πολιτική με ψέματα θα έπρεπε να έχει σταματήσει μετά τις οδυνηρές συνέπειες τα τελευταία χρόνια».

Σχολιάζοντας τα σενάρια για πρόωρες εκλογές ή ανασχηματισμό, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει μια πανίσχυρη εντολή τετραετίας από τον ελληνικό λαό και έχει αντιμετωπίσει δύο κρίσεις με επιτυχία. «Πιστεύω ότι έχουμε όλη τη δύναμη, το σχέδιο, τη δυνατότητα να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση που κορωνοϊού και αυτό δεν προϋποθέτει εκλογές» τόνισε, σχολιάζοντας, παράλληλα, ότι ο ανασχηματισμός αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού. «Η δική μας δουλειά είναι να εργαζόμαστε πολύ σκληρά με συνέπεια σε αυτά που έχουμε δεσμευθεί, για να προχωρά η χώρα» τόνισε.
Θεοδωρικάκος: Στόχος η στήριξη των θέσεων εργασίας
Αναφορικά με την τροπολογία για τις επιχειρήσεις εστίασης, η οποία κατατίθεται σήμερα, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι στόχος είναι η στήριξη των θέσεων εργασίας, «γιατί δίνει τη δυνατότητα στους καταστηματάρχες να αξιοποιήσουν το διπλάσιο χώρο για τραπεζοκαθίσματα και όπου αυτό δεν είναι δυνατόν, δίνεται η δυνατότητα στις οικονομικές επιτροπές των δήμων να μειώσουν έως και 50% τα δημοτικά τέλη»,