Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο σπίτι και η συγκατοίκηση με τον Snik

18/05/2020 | 10:08

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik αποφάσισαν έπειτα από έξι μήνες σχέσης να συγκατοικήσουν.

Το ζευγάρι πήρε την μεγάλη απόφαση και μετακόμισαν στη μεζονέτα του Snik. Το νέο σπίτι βρίσκεται στη Νέα Πεντέλη και ο ράπερ μέσω του λογαριασμού του του στο instagram έχει κάνει ξενάγηση στους θαυμαστές του στους χώρους. Η μεζονέτα διαθέτει πισίνα, κήπο και γήπεδο ποδοσφαίρου.

Τώρα, είναι η σειρά της Ηλιάνας να μαζέψει τα πράγματά της και να εγκατασταθεί στο σπίτι του συντρόφου της, με τον οποία περνά υπέροχα. Είναι και οι δύο full in love, ενώ πρόσφατα γιόρτασαν τα γενέθλια του ράπερ, οι δυο τους, σε στιλ… καραντίνας. Αξίζει να αναφερθεί ότι το μοντέλο παραδέχθηκε τη συγκατοίκηση μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. “Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη και καλά.

Μόνο και μόνο που έχω το προνόμιο να είμαι στο σπίτι, να έχω φαγητό, να έχω την παρέα μου, την ησυχία μου, να μπορώ να κάνω σχέδια για το μέλλον είναι κάτι πολύ σημαντικό” και πρόσθεσε πως όλα πάνε καλά στη σχέση της και της αρέσει πολύ να μαγειρεύει.

Πηγή: Reallife

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών

Πάτρα: Νταλίκα χτύπησε γυναίκα με δίκυκλο – Στο ίδιο σημείο είχε εκσφενδονιστεί ο αδελφός της από το παράθυρο ΙΧ (ΦΩΤΟ)