Η Μάχη Σιώρρου μετά από δεκαετίες κοντά στο Νίκο Νικολόπουλο ανέλαβε καθήκοντα στο γραφείο του Ιάσονα Φωτήλα

 

Μετά από περίπου 20 χρόνια κοντά στο Νίκο Νικολόπουλο η Μάχη Σιώρρου εντάσσεται στο δυναμικό του γραφείου του βουλευτή Αχαϊας της ΝΔ Ιάσονα Φωτήλα. 

Η Μάχη Σιώρρου υπήρξε το "δεξί χέρι" του πρώην αχαιού βουλευτή και Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ήταν ο άνθρωπος που λειτουργούσε σχεδόν επί 24ωρου βάσεως το πολιτικό γραφείο. Ωστόσο μετά τις τελευταίες εκλογές οπότε και ο Νίκος Νικολόπουλος βρέθηκε εκτός Κοινοβουλίου, ουσιαστικά δεν υπήρχε αντικείμενο εργασίας για την δυναμική Μάχη Σιώρρου, που αναζητούσε καινούργια πεδία δράσης.

Ετσι από χθες ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον κ. Φωτήλα. Μάλιστα σε δήλωσή του ο αχαιός πολιτικός πλέκει το εγκώμιιο της νέας του συνεργάτιδας, αναφέροντας: 

Από σήμερα η φίλη και συνεργάτης (πλέον) Μάχη Σιώρου εντάσσεται στο δυναμικό του πολιτικού μου γραφείου. Η Μάχη Σιώρου έχει διατελέσει συνεργάτης σημαντικών στελεχών της φιλελεύθερης παράταξης, όπως ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο Βασίλης Μπεκίρης, ο Νίκος Νικολόπουλος. Είναι πρόσωπο με μεγάλη διαδρομή στην παράταξη, πολύχρονη εμπειρία από την κεντρική και τοπική πολιτική ζωή, πολύπλευρη δικτύωση, προσωπικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες των πολιτών και των κοινωνικών πυρήνων, των οποίων συμμερίζεται τις αγωνίες και την ατομική διάλεκτο. Αδέκαστη, ακέραια, ευαίσθητη και ιδιαιτέρως εργατική, αναμένεται να βοηθήσει στην προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες της Αχαΐας.

Οι δεσμοί με την οικογένεια Νικολόπουλου παραμένουν ισχυροί