Γιάννης Κότσιρας: «Η γυναίκα μου δεν ήταν φαν μου»

 

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος μίλησε για τη σύζυγό του και τους δυο γιους του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως για χάρη του ενός γιου του αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά του.

«Άλλαξε η ζωή μου! Επιτέλους νιώθω μια ευτυχία και μια πληρότητα να ξεχειλίζει από παντού [...] Για μένα οικογένεια δεν είναι απλώς παιδιά, είναι να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος μαζί σου. Όταν συνδυαστούν αυτά, ας είναι όποια ηλικία θέλει, αρκεί να συνδυαστούν ο σωστός άνθρωπος και τότε μπορείς να κάνεις οικογένεια, γιατί μόνα τους τα παιδιά χωρίς ένα υγιές σπιτικό, δεν γίνεται [...] Οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει 100%. Δεν υπάρχει κάτι που να είναι ίδιο με πριν.

Οτιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά. Ακόμα και τη δουλειά μου έχω βάλει πίσω. Δεν ταυτίζονται αυτά. Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός και έλειπε πάντα από το σπίτι και εγώ έλεγα δεν θα γίνω σαν εσένα να λείπω συνέχεια. Και ξαφνικά φεύγω από το σπίτι μου και κάθε φορά που φεύγω είναι σαν να μου ξηλώνεις ένα κομμάτι από την καρδιά μου. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα» δήλωσε και εκμυστηρεύτηκε πως η απουσία του πατέρα του είναι ένα βάρος που κουβαλάει ακόμα μέσα του. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ