Serie A: Δυσκολίες στην έναρξη ομαδικών προπονήσεων

15/05/2020 | 16:32

 

 

Το στυλ που ακολούθησαν στη Γερμανία και έφτασαν σε σημείο να μπορούν να συνεχίσουν το πρωτάθλημά τους από το Σάββατο, 16/5, σκοπεύουν ν’ αντιγράψουν στην Ιταλία, αλλά παρουσιάστηκαν εμπόδια.

Ενόψει των ομαδικών προπονήσεων που θα μπορούν να πραγματοποιηθούν από τις 18 του μηνός, ημέρα Δευτέρα, οι σύλλογοι θα έπρεπε να έχουν βρει ξενοδοχεία όπου θα διαμείνουν σε μια μορφή ομαδικής καραντίνας για να δουλέψουν προσηλωμένα και δίχως να έρθουν σε επαφή με άλλους για το προσεχές διάστημα.

Οι Ρόμα, Ίντερ, Νάπολι και Μίλαν, σύμφωνα με την Corriere della Sera, δεν έχουν καταφέρει να βρουν ξενοδοχείο το οποίο μάλιστα ν’ απολυμαίνεται καθημερινά κι έτσι ίσως καθυστερήσουν να ξεκινήσουν τις πιο εντατικές προπονήσεις.

Το ίδιο πρόβλημα φέρονται ν’ αντιμετωπίζουν και οι Τορίνο, Ελλάς Βερόνα, Μπρέσια, Τζένοα και Σαμπντόρια…

Αντίθετα, πανέτοιμες εμφανίζονται οι Γιουβέντους, Φιορεντίνα και Αταλάντα…

Πηγή:www.gazzetta.gr

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση