Επίσημο: Σέντρα στη Serie A στις 13 Ιουνίου

14/05/2020 | 13:06

 

Ευχάριστα νέα για την επανέναρξη της Serie A είχε η συνάντηση της ιταλικής λίγκας με τις υγειονομικές Αρχές της χώρας.

Μετά τη συμφωνία στο πρωτόκολλο υγείας για τον κορονοϊό που παρουσίασε η πλευρά της λίγκας, η επιτροπή όρισε την επιστροφή στη δράση για τις 13 Ιουνίου, με τις ομάδες να μπαίνουν από την ερχόμενη Δευτέρα σε ρυθμούς ομαδικών προπονήσεων.

Πλέον, απομένει η τελική έγκριση της ιταλικής κυβέρνησης για να κηρυχθεί και επίσημα η συνέχιση της αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, σε ότι έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες του πρωτοκόλλου, δεν θα ακολουθηθεί τελικά το μοντέλο της Bundesliga κι έτσι σε περίπτωση κρούσματος εντός ομάδας το προσεχές διάστημα, προβλέπεται καραντίνα για 14 μέρες σε όλη την ομάδα και όχι μεμονωμένα στο άτομο που διαγνώστηκε θετικό.

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Θλίψη για τον αιφνίδιo θάνατο της συνταξιούχου φαρμακοποιού Μάρθας Ξηρομάμου (ΦΩΤΟ)

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στις Νεραντζιές Αιγιάλειας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)