Στο τραπέζι η πρόταση να ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες - Τι υποστηρίζει ο Χαράλαμπος Γώγος

ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

 

Ορατό είναι το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες ν' ανοίξουν και οι οργανωμένες παραλίες, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού όπως συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο στις ελεύθερες παραλίες, όπου βρέθηκαν αρκετοί πολίτες, με κάποιους να μην τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Οι εικόνες αυτές χτύπησαν καμπανάκι στην αρμόδια Επιτροπή των επιστημόνων που εξετάζουν πλέον το θέμα της λειτουργίας των οργανωμένων παραλιών, ενόψει και των υψηλών θερμοκρασίων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες. 

Όπως έκανε γνωστό ο καθηγητής λοιμωξιολογίας στο ΠΝΓΠ στο Ρίο και μέλος της επιτροπής Χαράλαμπος Γώγος στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκε το ερώτημα αν θα πρέπει ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ το απόγευμα της Δευτέρας ο κύριος Γώγος ανέφερε πως το θέμα παραμένει ανοιχτό και οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο καθηγητής η συζήτηση για το άνοιγμα των ελευθέρων παραλιών ξεκίνησε μετά τις εικόνες του Σαββατοκύριακου όπου ελεύθερες παραλίες γέμισαν από κόσμο και σε πολλές περιπτώσεις οι πολίτες δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ