Κορονοϊός στις ΗΠΑ: Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν σατιρίζει τον Τραμπ

 

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν είναι γνωστός για το ταλέντο του στη μίμηση, με πιο διάσημη αυτή του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στη σατιρική εκπομπή «Saturday Night Live».

Το γεγονός ότι ο Τραμπ σε μία επίδειξη των ιατρικών του γνώσεων πρότεινε στους επιστήμονες να καταπολεμήσουν τον Covid- 19 με δύο τρόπους: ο πρώτος να εξετάσουν το ενδεχόμενο θεραπείας των ασθενών μέσω ενέσεων με απολυμαντικό και ο δεύτερος να τους εκθέσουν σε ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία προκειμένου να εξοντωθεί άμεσα ο ιός ενέπνευσε τον Αμερικανό ηθοποιό.

Φορώντας το κλασικό κόκκινο καπέλο με τη λεζάντα:« Κάντε την Αμερική σπουδαία ξανά- δηλαδή το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ- ο Άλεκ Μπάλντγουιν αναλαμβάνει το ρόλο του ομιλητή μέσω του Zoom συμβουλεύοντας αποφοίτους Λυκείου, την λεγόμενη τάξη Covid- 19».

Ο Άλεκ παίρνει ένα μπουκάλι με χλωρίνη, το πίνει κοιτώντας τον φακό και στη συνέχεια επισημαίνει ότι ο κορωνοϊός προήλθε από ένα εργαστήριο του πρώην Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα.

Τονίζει επίσης ότι είναι τιμή του που βγάζει πρώτος το λόγο προς τους αποφοίτους καθώς πίνει χλωρίνη για να προστατεύσει τον εαυτό του από την νόσο Covid-19.

«Συγχαρητήρια στην τάξη του COVID-19», λέει ο Μπάλντουιν αλά Τραμπ έχοντας πιει μια γουλιά από τον ανίκητο χυμό.

Τέλος, προσθέτει ότι, τώρα που ο προσωπικός του μπάτλερ νόσησε από τον ιό, θα πρέπει μόνος του να κάνει το μακιγιάζ του.

Διαβάστε επίσης