Ετοιμάζεται να ανοίξει το "Σινε Κάστρο" στο Ρίο- Με αποστάσεις οι καρέκλες και σύσταση μάσκας για τους θεατές

 

Ετοιμάζονται σιγά-σιγά για την καλοκαιρινή σεζόν τα θερινά σινεμά - την πιο ιδιαίτερη καλοκαιρινή σεζόν που έχουν ζήσει, αναμφίβολα! Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το "άνοιγμα" τους επιτρέπεται από  την 1η Ιουνίου με συγκεκριμένους βέβαια περιορισμούς, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού!

Έτσι, το όριο πληρότητας τους για φέτος θα είναι στο 40% ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις, ενώ είναι υποχρεωτική και η απόσταση του 1,5 μέτρου, ανάμεσα στα καθίσματα. Συστήνεται, η χρήση προστατευτικής μάσκας καθώς και αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος, όπως άλλωστε σε όλους τους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους.

Παράλληλα, αναμένονται επεξηγήσεις και οδηγίες σχετικά με τα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν για τους χώρους υγιεινής, αλλά και την ειδική διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθείται για τη ρύθμιση της ροής εισόδου-εξόδου του κοινού.

Σε αναμονή βρίσκονται φυσικά και για το πρόγραμμα των ταινιών, καθώς ακόμα παραμένει ερωτηματικό, ποιες ταινίες θα είναι διαθέσιμες προς προβολή το φετινό καλοκαίρι!