Μαρία Σολωμού: Τί συμβαίνει με τον Πάνο Ιωαννίδη

08/05/2020 | 18:49

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης», όπου είχαν μια αποκαλυπτική συζήτηση.

Μετά από αυτή την τηλεοπτική τους συνύπαρξη, πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως τους άρεσαν σαν ζευγάρι και είχα πολύ καλή χημεία μεταξύ τους.

Το πρωί της Παρασκευής, η Μαρία Σολωμού, μιλώντας ζωντανά στο Πρωινό ρωτήθηκε αν υπήρξε κάτι σε εκείνη και τον κριτή του MasterChef.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Τίποτα απολύτως! Ένα τραπεζάκι, κάποια μακαρόνια που του έφτιαξα… Μου το είπε πολύς κόσμος, είχαμε χημεία. Περάσαμε ωραία. Έχει πολύ χιούμορ. Δεν του φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Είναι πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος. Περάσαμε ωραία, αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο παιδιά. Όχι, να το ξεκαθαρίσουμε, όχι».

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στην σύντροφό του – Χαμός έξω από πολυκατοικία

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Αρίστος Γεωργίου