Κορονοϊός – Στην Αχαΐα κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ – Πότε θα έρθουν – Από που θα ξεκινήσουν οι έλεγχοι

 

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ έρχονται για πρώτη φορά, από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24. κατόπιν επαφών και σχετικών πιέσεων του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου με τον αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ Κ. Παναγιωτακόπουλο, άναψε το “πράσινο” φως για την επίσκεψη κλιμακίου στην περιοχή μας, όπου εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα, λόγω του γκρουπ που είχε ταξιδέψει στα Ιεροσόλυμα.

Κορονοϊός - Στην Αχαΐα κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ - Πότε θα έρθουν - Από που θα ξεκινήσουν οι έλεγχοι

Παράλληλα, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στους καταυλισμούς Ρομά, έχει ήδη ζητηθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, να γίνουν έλεγχοι και στους καταυλισμούς σε όλο τον νομό και κυρίως στη δυτική Αχαΐα, όπου εκεί ζει μόνιμα μεγάλος αριθμός Ρομά. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην Πάτρα, τη Δευτέρα 11 Μαΐου ενώ οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν από τα γηροκομεία και όπου αλλού απαιτηθεί, να ληφθούν δείγματα για ιχνηλάτιση. 

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα