Οριστικό – Υπέγραψε ο Μαρτίνς το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

07/05/2020 | 20:32

 

 

Τελείωσε και το τυπικό μέρος της ανανέωσης του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και σήμερα έδωσαν και τα χέρια.

Ο Πορτογάλος προπονητής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Πλέον αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» με την οποία θα επισημοποιείται η συμφωνία με τον 49χρονο κόουτς.

Οι δύο πλευρές ήταν απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία που είχαν την τελευταία διετία. Αυτά τα δύο χρόνια ο Ολυμπιακός έχει παίξει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και φέτος το συνδυάζει με τίτλους, αλλά και με μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Μαρτίνς οδεύει για την τρίτη του σεζόν την “ερυθρόλευκη” φόρμα και ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Προέχει φυσικά να ολοκληρωθεί η σεζόν που έχει διακοπεί λόγω του κορονοϊού, αλλά ο Πορτογάλος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έθεσαν επί τάπητος και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Να σημειώσουμε πως έχουν αυξηθεί και οι απολαβές του κόουτς σε ένα νέο πολύ καλύτερο συμβόλαιο.

Πηγή: filathlos.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας