Οριστικό - Υπέγραψε ο Μαρτίνς το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

 

 

Τελείωσε και το τυπικό μέρος της ανανέωσης του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και σήμερα έδωσαν και τα χέρια.

Ο Πορτογάλος προπονητής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Πλέον αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» με την οποία θα επισημοποιείται η συμφωνία με τον 49χρονο κόουτς.

Οι δύο πλευρές ήταν απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία που είχαν την τελευταία διετία. Αυτά τα δύο χρόνια ο Ολυμπιακός έχει παίξει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και φέτος το συνδυάζει με τίτλους, αλλά και με μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Μαρτίνς οδεύει για την τρίτη του σεζόν την "ερυθρόλευκη" φόρμα και ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Προέχει φυσικά να ολοκληρωθεί η σεζόν που έχει διακοπεί λόγω του κορονοϊού, αλλά ο Πορτογάλος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έθεσαν επί τάπητος και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Να σημειώσουμε πως έχουν αυξηθεί και οι απολαβές του κόουτς σε ένα νέο πολύ καλύτερο συμβόλαιο.

Πηγή: filathlos.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ