Έριξε υπνωτικό στο ποτό του συντρόφου της και τον ξάφρισε τη μέρα των γενεθλίων του

07/05/2020 | 09:56

 

Αξέχαστα θα μείνουν τα γενέθλια σε ένα 25χρονο από τον Βόλο, που όπως κατήγγειλε έπεσε θύμα της συντρόφου του, η οποία αφού του έριξε υπνωτικό στο κρασί που έπινε, του πήρε την τραπεζική κάρτα και έκανε ανάληψη 700 ευρώ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το magnesianews.gr, τις επόμενες μέρες ο 25χρονος αναμένεται να καταθέσει μήνυση σε βάρος της κοπέλας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη, στο σπίτι του στον Βόλο όπου έμενε με την 25χρονη. Ήταν η ημέρα των γενεθλίων του και το γιόρταζαν πίνοντας κρασί. Κάποια στιγμή, φαίνεται ότι η συμβία του, του έριξε υπνωτικό στο κρασί. Ο 25χρονος ισχυρίζεται ότι αφότου κοιμήθηκε, η κοπέλα του πήρε την τραπεζική κάρτα, πήγε στο ΑΤΜ και “σήκωσε” από τον λογαριασμό του 700 ευρώ. Στη συνέχεια φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι, να άφησε την κάρτα και να έφυγε. Εκείνος την επόμενη μέρα και έχοντας υποψιαστεί ότι κάτι περίεργο συνέβη πήγε στην τράπεζα και διαπίστωσε ότι τα χρήματα που είχε στον λογαριασμό του, από κοινωνικό επίδομα και επίδομα ανεργίας, είχαν κάνει “φτερά”.

Πηγή πληροφοριών: magnesianews.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ