Βγήκαν ντουφέκια στην Δυτική Αχαΐα- Δύο προσαγωγές για το αιματηρό επεισόδιο - Έξι τραυματίες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας - ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, όλοι οι τραυματίες από το επεισόδιο που έγινε πριν από λίγο στα Σαγέικα, νοσηλεύονται όλοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.


Πρόκειται για έναν 21χρονο, 42χρονο, 43χρονη, 25χρονη, 20χρονη, 17 χρονος και δύο ακόμη πιο ελαφρά οι οποίοι δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν. 
 

Οι πληροφορίες μέχρι τώρα είναι συγκεχυμένες για την αιτία του αιματηρού επεισοδίου, όπως επίσης κι αν ήταν ένας ή δύο οι δράστες. Μέχρι τώρα έχουν γίνει δύο προσαγωγές. 

 

------------

Τουλάχιστον έξι τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε στα Σαγέικα.

Σύμφωνα με τιος πρώτες πληροφορίες νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, άτομο πυροβολούσε με κυνηγετική καραμπίνα πιθανόν ύστερα από διαπληκτισμό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον έξι ατόμων, ένα εκ των οποίων σοβαρά στο μάτι.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Πάτρας.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δράστης που είναι ρομά (όπως και οι τραυματίες) έχει συλληφθεί.

Νεότερα σε λίγο...