Πάτρα - Η παραλιακή του ... "τρόμου" - Δέκα φωτογραφίες στο δρόμο γεμάτο παγίδες για πεζούς και οχήματα! Έκκληση να αλλάξει η κατάσταση τώρα που θα γεμίσει κόσμο η περιοχή!

φωτογραφίες από το "Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται"

 

Πρόκειται για έναν πολυσύχναστο δρόμο (παραλιακή της Πάτρας προς το Ρίο), ο οποίος σε λίγο καιρό, θα γεμίσει κόσμο και αυτοκίνητα.

Πολίτες που θα προτιμήσουν την περιοχή για δροσιά, μπάνιο, βόλτα και άθληση, προκειμένου να μη ξοδέψουν πολλά χρήματα στις μετακινήσεις τους για πιο μακρινούς προορισμούς.

Ο δρόμος, δέχεται ήδη μεγάλο όγκο οχημάτων. Όμως... βρίσκεται σε κακή κατάσταση, πολύ επικίνδυνη. Οι πολίτες απευθύνουν έκκληση προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, να σκύψουν πάνω σε αυτό το θέμα, καθώς λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης, οι Πατρινοί και με το δίκιο τους, θα επιλέξουν την περιοχή όσο καλοκαιριάζει για τις εξόδους τους. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, υπάρχουν κάποια προειοδοποιητικά οδικά σήματα. Όχι όμως σε όλο το μήκος, ενώ τις βραδινές ώρες, που η ορατότητα είναι περιορισμένη, μπορεί να συμβεί σοβαρό ατύχημα. 

Διαβάστε επίσης