Επαγγελματίες του τουρισμού στον Αλισσό: "Άφθονο νερό πέφτει στη θάλασσα και εμείς έχουμε πρόβλημα..." - ΦΩΤΟ

 

Με αφορμή τα μέτρα της ΔΕΥΑ Δυμαίων προκειμένου οι δυτικοαχαιοί να έχουν επαρκές και ποιοτικό νερό, επαγγελματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στον Αλισσό, επανέρχονται με ένα μείζον ζήτημα που έχει προκύψει στην περιοχή, εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια, χωρίς μέχρι σήμερα να μπορεί να κάνει κάτι.

Πρόκειται για έναν αύλακα, που καταλήγει στη θάλασσα και από τον οποίο τρέχουν καθημερινά (χειμώνα – καλοκαίρι) πολλά κυβικά νερού.

Κάτοικοι επαγγελματίες στον Αλισσό, υπενθυμίζουν τις διαμαρτυρίες τους που έχουν κάνει τόσο στην προηγούμενη δημοτική αρχή, όσο και την ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα στη σημερινή δημοτική αρχή. Μάλιστα ο σύλλογος ξενοδόχων σε συνάντηση που είχε με τον νυν δήμαρχο του είχε θέσει το θέμα και είχε λάβει τη διαβεβαίωση ότι θα διευθετηθεί.

Προς το παρόν, επαγγελματίες της περιοχής, απορούν, γιατί μέχρι σήμερα η ΔΕΥΑ Δυμαίων, δεν έχει ενδιαφερθεί από πού προέρχεται αυτό το νερό (υπ όψιν ότι τα τελευταία χρόνια είναι τόσο μεγάλη η ποσότητα του νερού και με με συνεχή ροή και τους θερινούς μήνες!).

“Μας λένε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις και να μη σπαταλάμε το νερό, αλλά εδώ τρέχει άφθονο νερό όλο τον χρόνο και εμείς το κοιτάζουμε να πέφτει στη θάλασσα! Για ποια λειψυδρία μιλάνε;”, σχολιάζει επαγγελματίας, ιδιοκτήτης τουριστικής μονάδας στην παραλία του Αλισσού.

Διαβάστε επίσης