Βάνα Μπάρμπα: Ξεσπά ξανά κατά του Αλέξη Γεωργούλη

 

 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/5) η Βάνα Μπάρμπα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Αλέξη Γεωργούλη, λέγοντας πως είναι άδικο όταν ένας άνθρωπος παίρνει καλό μισθό, να παίρνει και δεύτερη θέση.

Ειδικότερα, η Βάνα Μπάρμπα στο νέο της ξέσπασμα κατά του Αλέξη Γεωργούλη, είπε:

«Νομίζω ότι είναι άδικο. Όταν ένας άνθρωπος έχει μια καλή θέση, έναν καλό μισθό, μια καλή δουλειά, από έναν άνθρωπο που είναι μέσα στην Τέχνη περιμένουμε να προασπίσει τα δικαιώματά μας, να τρέξει για εμάς, δεν μπορεί να δίνει το παράδειγμα και να παίρνει δεύτερη θέση».

Η Βάνα Μπάρμπα ήγειρε ζήτημα προσωπικής ευθύνης και τόνισε το εξής:

«Δεν γίνεται να παίρνεις έναν πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός ανθρώπου που, αύριο-μεθαύριο, το έχει ανάγκη. Εγώ αυτό είπα και νομίζω ότι αρκετοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου. […]

Ως Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο που είναι από το σινάφι μας και μπαίνει στην Ευρωβουλή. Θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς. Με εκνευρίζει να πηγαίνουν σε εκπομπές να κάνουν την κριτική επιτροπή όταν η δουλειά σου είναι να βοηθήσεις μουσικούς που δεν πληρώνονται, ηθοποιούς που είναι άνεργοι και άλλους που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους».

Η Βάνα Μπάρμπα, τέλος, είπε πως ξεχωρίζει τον Κλέωνα Γρηγοριάδη και τον Νίκο Ορφανό από τους συναδέλφους της που έχουν ασχοληθεί με την πολιτική.

Διαβάστε επίσης