Πυρ και μανία ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον Λάκη Γαβαλά: Δεν κοιτάει τα χάλια του;

 

Η εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US, το περασμένο Σάββατο, όπου βγήκε στη σκηνή του show με φουστανέλα, γιλέκο ταυρομάχου και ράστα μαλλιά προκάλεσε την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή και του Σταμάτη Φασουλή. Αλλά όπως φάνηκε και τις επόμενες ημέρες προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια και από άλλους, όπως ο Λάκης Γαβαλάς.

Τον Τρύφωνα Σαμαρά πέτυχε η κάμερα της εκπομπής, «Ευτυχείτε» στο ραντεβού που είχε με την παραγωγή για να μιλήσουν, με τον ίδιο να δηλώνει πως «δεν πάει πάσο». Μαζί του ήταν και η «κόουτς» του στο show, Χαρά Βέρα, στην οποία ο γνωστός κομμωτής ούτε λίγο ούτε πολύ, την «είπε», επειδή όταν δέχτηκε την κριτική δεν είπε η ίδια πως το τραγούδι δεν ήταν παραδοσιακό.

Ωστόσο, ο Σαμαράς δεν έκρυψε τον έντονο εκνευρισμό του, όταν η κουβέντα πήγε στον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος, επίσης, σχολίασε αρνητικά την εμφάνισή του. Ο σχεδιαστής είπε πως τα μαλλιά ήταν αντιγραφή ενός παλιού κόνσεπτ του από το 2006 με την Κατερίνα Στικούδη, σε επίδειξη των LAK.

«Αυτά τα μαλλιά τα έχει κάνει πρώτα η Αντζελίνα Τζολί και μη σε πάω και πιο παλιά, τα έχει κάνει και ο Τζον Τραβόλτα. Οπότε και ο κύριος Λάκης από κάπου κάνει τις αντιγραφές του. Μήπως ο κύριος Γαβαλάς τσατίστηκε επειδή δεν πρόλαβε να τα κάνει αυτός; Τον έχουμε δει με τόσα μαλλιά. Ήμαρτον!», είπε αρχικά ο Σαμαράς.

Για να προσθέσει: «Ας μας δείξει το αληθινό του μαλλί. Δεν κοιτάει τα χάλια του; Εγώ αυτό θα πω, τίποτα άλλο. Συγγνώμη που το λέω αλλά ο καθένας να κοιτάξει την καμπούρα του».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ