Πάτρα: Η έκκληση της οικογένειας του Νίκου Μοίραλη - Τι αναζητούν

Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Πατρών Κλάους και Γλαύκου, με θύμα τον 18χρονο Νίκο Μοίραλη, μετά από συγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με το ποδήλατο του άτυχου νεαρού. 

Πάτρα: "Έσβησε" στην άσφαλτο ο 18χρονος Νίκος Μοίραλης - Η μοιραία βόλτα με το ποδήλατο - ΦΩΤΟ

Η οικογένεια του που βιώνει το "δικό της γολγοθά", αναζητά πληροφορίες και μάρτυρες του συμβάντος. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το σχετικό μήνυμα:

Πάτρα: Νεκρός 18χρονος ποδηλάτης στην Πατρών Κλάους μετά από σύγκρουση με ΙΧ - ΦΩΤΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

"Πάτρα, 25/4/20 Μαΐου μεταξύ 17:00- 17:15 στην συμβολή των οδών Πατρών Κλάους και Γλαύκου, στην Πάτρα, διερχόμενο Ι.Χ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 18χρονο αθλητή Νικόλαο Μοίραλη, ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο και εκινείτο επί της οδού Πατρών - Κλάους με κατεύθυνση προς την Πάτρα (Carefour). Έως τώρα, οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν ανεξιχνίαστες. Η οικογένεια του εκλιπόντος απευθύνει έκκληση σε όποιον έτυχε να βρίσκεται στο σημείο του δυστυχήματος ή διαθέτει οποιοδήποτε συναφές -με το περιστατικό- στοιχείο, να επικοινωνήσει μαζί της. Συγκεκειμένα, ζητείται η εμφάνιση του ποδηλάτου που κινείτο τη παραπάνω ημέρα και ώρα στην παραπάνω διασταύρωση και οδηγούσε επί της οδού Γλαύκου (με κατεύθυνση προς τη θάλασσα) λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση. Κάθε πληροφορία θα είναι χρήσιμη, ώστε τεκμηριωμένα να διαφωτιστούν οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Οι γονείς,
Μάκης και Λευκοθέα Κόνταρη - Μοίραλη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945377009"

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το απόγευμα, στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, μια 41χρονη ημεδαπή γυναίκα, οδηγώντας αυτοκίνητο, παρέσυρε ποδήλατο, με το οποίο κινούνταν ένας 18χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες και τις αιτίες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος, ενώ η 41χρονη οδηγός συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Διαβάστε επίσης