Ελένα Χριστοπούλου: «Με την Βίκυ Καγιά δεν είχαμε ποτέ σχέσεις»

02/05/2020 | 20:18

 

Η προηγούμενη τηλεοπτική σου εμπειρία ήταν στο GNTM. Πού πέρασες καλύτερα;

Δεν τα ξεχωρίζω, γιατί και τα δύο είναι κομμάτια του εαυτού μου. Το GNTM είναι η δουλειά μου, είμαι εγώ. Εννοώ πως είναι κομμάτι της πραγματικής μου δουλειάς αυτό που έκανα εκεί. Το My Style Rocks έχει επίσης να κάνει με τα ρούχα, που είναι άλλο κομμάτι της δουλειάς μου.

Όταν κάναμε αυτή τη φωτογράφηση, συζητιόταν έντονα αν θα επιστρέψεις στο GNTM μετά το My Style Rocks. Δεν είχες κάποια απάντηση. Σήμερα έχει αλλάξει κάτι;

Δεν έχει αλλάξει κάτι. Βέβαια, το GNTM ήταν ένας κύκλος που έκλεισε υπέροχα. Έκανα αυτό που έπρεπε, έκαναν και αυτοί αυτό που έπρεπε και περάσαμε δύο σεζόν πάρα πολύ ωραία. Τώρα κάνω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να σκεφτώ να ξανακάνω GNTM. Εξάλλου, εγώ GNTM έχω κάθε μέρα στη ζωή μου.

Με τη Βίκυ Καγιά και τα περιβόητα unfollow, τι έχει συμβεί;

Για τη Βίκυ το συζήτησα, το είπα, το ανέλυσα. Τι άλλο να πω παραπάνω; ‘Ο,τι έγινε, έγινε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Τα unfollow έγιναν πρόσφατα ή απλώς τα ανακαλύψαμε τώρα; Είναι κάτι που ανακαλύψατε τώρα.

Έχεις μιλήσει μετά το τέλος της συνεργασίας σας με τη Βίκυ;

Όχι, αλλά δεν είχαμε γενικώς άλλες σχέσεις. Πώς να στο πω, δεν ψάχνω να κάνω φίλους από τη δουλειά μου. Έχω, δεν θέλω άλλους.

Πολλές φορές αναγκαζόμαστε στη δουλειά να συνυπάρξουμε με ανθρώπους που μπορεί να μην ταιριάζουμε. Σου συνέβη κάτι τέτοιο στο GNTM;

«Ήξερα εξ αρχής ποιοι άνθρωποι θα είναι εκεί. Είναι όλοι τους επαγγελματίες, άριστοι στη δουλειά τους και τα πήγαμε μια χαρά όσο δουλεύαμε μαζί. Μετά απλώς αλλάζουν οι περιστάσεις, οι συνθήκες, η ζωή. Και αν θέλεις να είσαι συνεπής ως άνθρωπος, κάνεις αυτό που πιστεύεις», είπε στο Down Town.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ