Ρεφενέ: Απόψε η προβολή της παράστασης «Τυπάδες» στο Super B

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Η έκτη παραγωγή του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας «Τυπάδες» θα προβληθεί από την τηλεοπτική συχνότητα του Super B. Πρόκειται για την σατιρική κωμωδία «Τυπάδες» του Γιάννη Γεωργακάκη που μας έρχεται από τον Σεπτέμβριο του 2002.

Το έργο θα έχει ενσωματωμένους υπότιτλους και είναι για θεατές «άνω των 16 ετών», οπότε αλλάζουν και οι ώρες προβολής του. Ετσι, θα προβληθείη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 11.30 το βράδυ και την Πέμπτη 7 Μαΐου στις 12.10 τα μεσάνυκτα.
Γραμμένο στα χνάρια της «Αττικής Κωμωδίας» με θέμα, τις περιπέτειες της αλήθειας στη δημόσια ζωή. Ο «Δαίμων του Τυπογραφείου» δηλαδή, κατεβαίνει στα Τάρταρα για να ζητήσει λίγο νερό της Στύγας, από κείνο που τιμωρεί τους ψεύτες, με σκοπό να σκαρώσει μια φάρσα στους υπηρέτες του Τύπου (ΤΥΠΑΔΕΣ). Πρώτο θύμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που μόλις ψέμα ξεστομίσει, αυτο-φασκελώνεται μέχρι να αποκαταστήσει μεγαλόφωνα την αλήθεια.

Παίζουν οι: Κουτρουμάνη Πέπη, Λειβαδά Κατερίνα, Ανδρικοπούλου-Γκίλα Ελευθερία, Κωνσταντινίδη Νάντια, Πραγιάννης Νίκος, Παπλάς Μιλτιάδης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Ασημακόπουλος Χρήστος, Μιχάλης Ευάγγελος, Πολίτης Δημήτρης.

Τον 12μελή Χορό (Τυπάδες) αποτελούν οι: Λογαράς Γιώργος, Ταλέλλη Πένυ, Αβραντινής Χρήστος, Ανδρικοπούλου Αννα, Γαλάνης Χρήστος, Δούβρης Σωτήρης, Ζερβού Καλλιόπη, Κουτρουμάνη Πηνελόπη, Λειβαδά Κατερίνα, Μωραΐτη Βάσω, Παπαϊωάννου Βασίλης, Στρουγγάρη Χαρά.

Το κείμενο είναι του Γιάννη Γεωργακάκη, ο οποίος σκηνοθετεί μαζί με τον Νίκο Μπακρώζη, η μουσική είναι του Χρίστου Γιαννόπουλου και οι στίχοι του Γιώργου Δρίτσα, τα κοστούμια - αξεσουάρ των Πόλας Παναγιωτοπούλου, Νίκου Τόμπρου και Στέλιου Τόμπρου, η σκηνογραφία των Μαρίας Αλανιάδη και Κώστα Κωνσταντακόπουλου και η χορογραφία - κινησιολογία της Βίκυς Αγόρα.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ