Κορονοϊός – Γώγος: “Εφαρμόζουμε τη μέθοδο “ακορντεόν”, θα αφήνουμε ή θα μαζεύουμε τα μέτρα ανάλογα με τις εξελίξεις”

 

Τη μέθοδο του “ακορντεόν” εφαρμόζει η Ελλάδα, ανέφερε ο καθηγητής λοιμοξιωλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της έλος της επιτροπής επιστημόνων για τον κορονοϊό, Χ. Γώγος. 

Μιλώντας στο mega για την άρση των μέτρων από αύριο Δευτέρα, ο κ. Γώγος, είπε ότι η μέθοδος θα παρακολουθείτε και ανάλογα κατά περιπτώσεις (περιοχές – κρούσματα), τα μέτρα θα άρονται ή θα παραμένουν. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψουμε στην καραντίνα, αν τα υγειονομικά δεδομένα το επιβάλουν. 

Στο μεταξύ, χωρίς Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά σήμερα για την καθιερωμένη ενημέρωση για τα κρούσματα κορονοϊού.

Η καθιερωμένη ενημέρωση για τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα δεν έγινε σήμερα λόγω Πρωτομαγιάς αλλά δόθηκε γραπτώς.

Έτσι, σήμερα είχαμε 21 νέα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 4 Μαΐου η κυκλοφορία εντός του νομού κατοικίας μας θα γίνεται πλέον χωρίς sms, ενώ ανοίγουν και ορισμένες επιχειρήσεις.

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)