Κορονοϊός – Γώγος: “Εφαρμόζουμε τη μέθοδο “ακορντεόν”, θα αφήνουμε ή θα μαζεύουμε τα μέτρα ανάλογα με τις εξελίξεις”

 

Τη μέθοδο του “ακορντεόν” εφαρμόζει η Ελλάδα, ανέφερε ο καθηγητής λοιμοξιωλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της έλος της επιτροπής επιστημόνων για τον κορονοϊό, Χ. Γώγος. 

Μιλώντας στο mega για την άρση των μέτρων από αύριο Δευτέρα, ο κ. Γώγος, είπε ότι η μέθοδος θα παρακολουθείτε και ανάλογα κατά περιπτώσεις (περιοχές – κρούσματα), τα μέτρα θα άρονται ή θα παραμένουν. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψουμε στην καραντίνα, αν τα υγειονομικά δεδομένα το επιβάλουν. 

Στο μεταξύ, χωρίς Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά σήμερα για την καθιερωμένη ενημέρωση για τα κρούσματα κορονοϊού.

Η καθιερωμένη ενημέρωση για τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα δεν έγινε σήμερα λόγω Πρωτομαγιάς αλλά δόθηκε γραπτώς.

Έτσι, σήμερα είχαμε 21 νέα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 4 Μαΐου η κυκλοφορία εντός του νομού κατοικίας μας θα γίνεται πλέον χωρίς sms, ενώ ανοίγουν και ορισμένες επιχειρήσεις.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Από την Πάτρα η 19χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κορινθία – Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια

Έγκυος 15 ημερών φέρεται πως ήταν η 18χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Κόρινθο – Ζούσε στην Πάτρα με τον 17χρονο