Σέρχιο Ράμος: Δεν θα ρισκάρουμε την υγεία μας

29/04/2020 | 07:38

 

Το ισπανικό πρωτάθλημα δείχνει να μπαίνει στον δρόμο της επιστροφής στην δράση, πάντα στην σκιά του κορονοϊού, και ο Σέρχιο Ράμος υποστήριξε ότι «είμαι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι ήμουν πριν από την καραντίνα»!

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί ότι «αντιμετωπίσαμε αυτή την κατάσταση με τόση σοβαρότητα που, από την στιγμή που χάσαμε την ρουτίνα των προπονήσεων στο Βαλντεμπέμπας (σ.σ. το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ), εστιάσαμε απόλυτα στην διατήρηση της σωστής διατροφής, της ξεκούρασης και, βεβαίως, της δουλειάς».

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός παραδέχεται ότι «βλέπουμε λίγο φως στο τέλος του τούνελ» και διψάει για να παίξει ξανά φέτος, αλλά ξεκαθαρίζει πως «δεν πρέπει να είμαστε εγωιστές, η προσωπική άποψη θα μείνει στην άκρη και θα πρέπει να ακούσουμε τις οδηγίες των υγειονομικών και κυβερνητικών αρχών. Δεν πρόκειται να ρισκάρουμε την υγεία μας».

Πηγή: gazzetta.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης