Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας: Η λειτουργία εν μέσω κορονοϊού σε αριθμούς - Η αγωνία για την επόμενη ημέρα - ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κατακόρυφη πτώση της επιβατικής κίνησης που αγγίζει σχεδόν το 100%,  καταγράφεται στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, με την πλειοψηφία των λεωφορείων να βρίσκονται "καθηλωμένα". 

Τα στοιχεία για τη εν γένει λειτουργεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, εν μέσω πανδημίας είναι αποκαλυπτικά και αποτυπώνουν με το πιο γλαφυρό τρόπο το βαρύ οικονομικό πλήγμα που έχει υποστεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του tempo24.news, η πτώση στη κίνηση αγγίζει το 99%, από τη μέρα λήψης των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις. Ειδικότερα από τα 30 δρομολόγια που εκτελούνταν ημερησίως από Πάτρα προς Αθήνα, σήμερα εκτελούνται μόλις 2! Από το σύνολο το σύνολο των 150 δρομολογίων από την Αχαϊκή Πρωτεύουσα με προορισμό διάφορες περιοχές της Ελλάδας αυτή την περιόδο τα προγραμματισμένα ανέρχονται σε 5! Να αναφερθεί πως οι επιβάτες στα εν λόγω δρομολόγια κυμαίνονται από 5 έως 7 επιβάτες!

Για τεράστια οικονομική καταστροφή κάνουν λόγο οι υπεύθυνοι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας που παρά την επερχόμενη σταδιακή άρση των μέτρων στις μετακινήσεις, δεν ευελπιστούν σε ανάκαμψη της κίνησης. Υπενθυμίζεται πως στα λεωφορεία βάσει των κανονισμών για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, επιτρέπεται η επιβίβαση των μισών από τους προβλεπόμενους επιβάτες.. 

Οι εικόνες του φωτογραφικού φακού του tempo24.news το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου.  

uperastiko_ktel2.jpg

uperastiko_ktel_0.jpg

uperastiko_ktel1.jpg

uperastiko.jpg

Διαβάστε επίσης