Μαρτίνς: «Ενρίκε Νούνες, Κεϊρόζ και Ζοσέ Κουσέιρο καθόρισαν τη διαδρομή μου»

23/04/2020 | 13:52

 

Στους προπονητές που καθόρισαν τη δική του διαδρομή του αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς σε συνομιλία μέσω Facebook με ανθρώπους της Φιρένσε, της ομάδας στην οποία ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο επαγγελματικά 1988 και φόρεσε τη φανέλα της έως το 1994.

«Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο προπονητή από τον Ενρίκε Νούνες (σ.σ: προπονητής στη Φιρένσε 1997-1990), με βοήθησε πολύ ως άνθρωπο. Πέρασα πολλές ώρες προπόνησης, παιχνιδιών στη Φιρένσε και με προπόνησε με κάθε τρόπο. Αυτό είναι ένα ορόσημο που με σημάδεψε. Εκτός από αυτόν, θυμάμαι επίσης πόσο εξελίχθηκα με τον προπονητή Κάρλος Κειρόζ, ενώ θα πρέπει να αναφέρω επίσης τον Ζοσέ Κουσέιρο, ο οποίος ήταν συμπαίκτης και προπονητής μου », τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Γνωρίζοντας ότι δεν είναι δυνατό να προπονήσει την Φιρένσε στο εγγύς μέλλον, αν και είναι μία επιθυμία που έχει, ο Πορτογάλος προπονητής εξήγησε τι τον παρακινεί περισσότερο στο επάγγελμά του: «Μου αρέσει να βλέπω την ανάπτυξη των παικτών, να βλέπω καλά παιχνίδια και να το συνειδητοποιώ ότι οι ιδέες μου λειτουργούν. Μου δίνει χαρά να βοηθήσω τους παίκτες να γίνονται άντρες», πρόσθεσε.

Ο Μαρτίνς καταλήγοντας μίλησε για το πώς βιώνει την περίοδο καραντίνας: «Φέτος παίξαμε ήδη 48 επίσημα παιχνίδια και σχεδόν δεν σταμάτησα. Ήμουν λίγο εξαντλημένος, αλλά μετά από μια εβδομάδα χωρίς προπόνηση, συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ απαραίτητο. Παρόλα αυτά, προσπάθησα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι είμαι περισσότερο με την οικογένεια».

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)