Κάτω Αχαΐα: Οι ρομά κάνουν γάμους και αρραβώνες εν μέσω κορονοϊού – Μαζεύτηκαν 150 άτομα σε ένα σπίτι – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ

Η κοινότητα των ρομά στην Κάτω Αχαϊά συνεχίζει να ζει με τους δικούς της κανόνες και τις συνήθειες που έχει…

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα σημειώθηκαν δυο περιστατικά στα οποία χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομια! 

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε σε σπίτι όπου τελούσαν αρραβώνα με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν στο σημείο πάνω από 150 άτομα! 

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία έφτασε άμεσα στο σημείο και μέσα από μεγάφωνα ζητούσε από τον κόσμο να απομακρυνθεί όπως και έγινε.

Την ίδια ώρα περίπου 70 άτομα είχαν συγκεντρωθεί σε άλλο σημείο της συνοικίας ρομά. Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και απομάκρυνε τον κόσμο ενώ έγιναν και μηνύσεις. 

Αρκετοί κάτοικοι της Κάτω Αχαΐας βλέποντας αυτή την κατάσταση είναι σε απόγνωση και ζητούν από τις αρμόδιες αρχές για να παρέμβουν πιο δραστικά. 

 

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 τυριά

Μαρία Κωνσταντάκη: «Κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, υπάρχει το μητρικό ένστικτο με το σκυλάκι μου»

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Καύσωνας: Πώς επηρεάζει το πεπτικό και την άμυνα του οργανισμού

Ανακοίνωσε τον Στάικο η ΑΕΛ!

Ο Τραμπ επαναλαμβάνει ότι τα επιτόκια πρέπει να μειωθούν στο 1%

Μακρόν: Οι τελωνειακοί δασμοί εμποδίζουν την καταπολέμηση της φτώχειας

Κυριακή Γρίβα: Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της